3,75

Mešanica moke brez glutena.

Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.

Št.analize na gluten: Neotron 20L06006-In-0

Sestavine: koruzmi škrob, laneno seme, sončnično seme, želodova moka, riževa moka, tapiokin škrob, rastlinske vlaknine (bambus, indijski trpotec-psillium), krompirjev škrob, sladkor, rožičeva moka, gostilo: guar guma.

Opis

Mešanica moke brez glutena.

Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.

Št.analize na gluten: Neotron 20L06006-In-0

Sestavine: koruzmi škrob, laneno seme, sončnično seme, želodova moka, riževa moka, tapiokin škrob, rastlinske vlaknine (bambus, indijski trpotec-psillium), krompirjev škrob, sladkor, rožičeva moka, gostilo: guar guma.

Predlog za pripravo kruha:

500g Premuim temne moke, 380g vode, 10g soli, 15-20g svežega kvasa (ali 6g suhega kvasa), 20g sončničnega olja.

Iz sestavin zamesite testo, ga takoj položite v model za peko kruha, vzhajajte do dvojnega volumna in pecite v segreti pečici 35-40 minut na 210°C.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g živila:

Energijska vrednost 1593 kJ / 377kcal
Maščobe 11 g
-od tega nasičene maščobe 0,7 g
Ogljikovi hidrati 59 g
-od tega sladkorji 3,8 g
Prehranske vlaknine 10 g
Beljakovine 5,6 g
Sol 0,13 g